Afbeelding
Foto: pr

Cheque €600,- voor Kinderclub IWAK

actie n In de maand december hebben de kinderen van de Julianaschool heel enthousiast gespaard voor de Kinderclub van het Interkerkelijke Werkgroep Asielzoekerscentrum Katwijk (IWAK).

De leiding van de Kinderclub probeert ieder jaar vlak voor de zomervakantie een leuk uitje te regelen. Meestal gaat de reis naar Groenendaal, maar omdat er dan een bus gehuurd moet worden en entreegeld moet worden betaald, is dit best een kostbaar reisje.

Dit was een mooi doel voor de kinderen van de Julianaschool. De kinderen hebben iedere maandag in december geld meegenomen naar school. Daarnaast was de collecte van de kerstviering ook voor dit doel. Zo kwam de school uiteindelijk op een totaal van €600,-.

Vorige week zaterdag werd een bezoek gebracht aan de kinderclub om dit gespaarde geld in de vorm van een cheque te overhandigen. Lise uit groep 6 en Nina uit groep 7 (zie foto) hebben de cheque overhandigd. De leiding was erg blij met deze bijdrage aan het reisje. Namens de leerlingen van de Julianaschool veel plezier gewenst in Groenendaal. | Foto: pr.