Inloopochtend

Ontmoeten n Na een kleine onderbreking is er morgen, vrijdag 31 januari weer een gezellig samenzijn in het zalencomplex van de Chr. Gereformeerde kerk aan de Oegstgeesterweg 71. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. Meer informatie via: Nel Heemskerk 071 4025772 of Marja Zandbergen 071 4028571.


Doneeractie

CRPS n De Rijnsburgse Sylvana Achterberg is een crowdfunding gestart voor de aanschaf van een bemer mat. Na jaren van strijd en onderzoek weet deze jonge Rijnsburgse dat ze de ziekte CRPS type 1 heeft, ook wel dystrofie genoemd. CRPS staat voor Complex Regionaal Pijn Syndroom. De werking van deze bemer mat zorgt voor een langere tijd tussen haar infuusbehandelingen en dat zij dus ook langer pijnvrij is. Meer informatie hierover via deze link: https://www.doneeractie.nl/helpt-u-mij-alstublieft-de-bemer-te-behouden/-38428


NLdoet 2020

Meedoen n Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland weer plaats: NLdoet! Ook in de gemeente Katwijk doen verschillende organisaties en vrijwilligers mee. Verenigingen en organisaties kunnen hun klus insturen via de website van NLdoet. Dit kunnen klussen zijn voor één of meerdere personen. Heeft u als vereniging of organisatie nog een leuke klus liggen? Meldt u zich dan vooral aan. Ook kunt u actief meedoen als vrijwilliger. Het mooie is dat u werk verzet wat er echt toe doet en waar een vereniging of zorginstelling normaliter geen tijd of te weinig mensen voor heeft. Aanmelden met een klus kan via www.nldoet.nl/meld-je-klus-aan. Aanmelden voor vrijwilligerswerk kan via www.nldoet.nl. Meer informatie via: vip@welzijnskwartier.nl, tel. 071 4033323.