Afbeelding
Foto: pr

Make-over voor Willie Bol

We kregen een mailtje van Pauline die haar zus op wilde geven voor de make-over. 'Mijn zus Willie is herstellende van een heupoperatie en ik wil haar graag verrassen met een make-over', aldus zus Pauline.

Willie woont samen met haar vriend Piet in Valkenburg. Ze is moeder van een zoon Glenn en dochter Kayleigh, die inmiddels hun eigen gang gaan. Willie is al jaren doktersassistente, houdt van lezen een lekker wandelen met haar hondje.

Kapsel en make-up

Het haar van Willie is vol en heeft een doorsnee kleur blond. Het haar wordt achter iets meer in lagen geknipt en achter het oor een flink stuk korter gemaakt. Het haar wordt flink uitgedund om een luchtig resultaat te krijgen. De haren worden opgelicht en door de al aanwezige blond tinten krijg je een diverse kleurschakering. De kleur wordt geperfectioneerd met een mengeling van blond en violet beige. Deze nieuwe kleurservice heet illuminage waarbij een mix van high en lows zacht in elkaar overvloeien voor een natuurlijker en stralender kleurresultaat.

Het gezicht van Willie wordt eerst verwend met een intensive day- en nightcream van Mintenz mineral make-up. Ook wordt er een groene concealer aangebracht. Daarna volgt een foundation en een mooie blush. De wenkbrauwen zijn mooi donker en vol, daarom worden slechts enkele haartjes geëpileerd. De oogschaduw zorgt voor een mooie zachte glans en de wimpers krijgen een vleugje mascara. De roze lipstick maakt het plaatje compleet.

Het haar wordt ingespoten met een gladmakende versteviging die het haar ook volume geeft. Het nieuwe kapsel van Willie is makkelijk en eenvoudig te stylen. Willie vindt het geweldig en na de fotoshoot is het tijd om afscheid te nemen van deze knappe blondine uit Valkenburg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding