Aanrijding

Auto's n Op de kruising Oegstgeesterweg – Tramstraat kwamen dinsdagmiddag twee auto's met elkaar in botsing. Beide auto's raakten flink beschadigd en moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Een van de betrokkene werd door de ambulancedienst behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie zette na het ongeval de weg af. Door deze aanrijding liep het verkeer de nodige vertraging op.


Tijdelijke N206

Hoop n De Valkenburgers blijven hopen dat er toch een tijdelijke N206 aan de zuid kant wordt gerealiseerd.

Veel inwoners en vertegenwoordigers van o.a. Katwijk Smart Village waren vorige week woensdag aanwezig in het Provinciehuis om hun standpunten kenbaar te maken waarom deze weg tijdelijke weg juist niet aan de kant van het dorp moet komen. Floor Vermeulen, gedeputeerde, werd door een meerderheid in de Provincieraad geconfronteerd met het feit dat voor partijen de Noordelijke variant onbespreekbaar is. En geld en middelen beschikbaar worden gesteld om de zuidelijke variant mogelijk te maken.

Woensdag 12 februari staat dit onderwerp weer op de agenda van de Provincieraad. De verwachting is dat er dan een definitieve beslissing wordt genomen over de tijdelijke Tjalmaweg, wederom in het Provinciehuis.


Geef uw mening gebruik deelauto

online n Gemeente Katwijk en de regio Holland Rijnland promoten met de campagne 'Mijn Auto, Jouw Auto' het delen van autogebruik. Beter voor milieu, beter voor de portemonnee en minder files zijn enkele van de voordelen. Wat vindt u? Bent u het daarmee eens? Of niet? Geef uw mening op

allesoverkatwijk.nl

(rechtsboven op homepage).