Concert en samenzang

In de Hervormde kerk aan het Castellumplein in Valkenburg staat morgenavond een concert- en samenzangavond gepland.

Na enkele jaren die in het teken hebben gestaan van geldwerving, diverse activiteiten en de (nieuw)bouw van het orgel zelf, willen de vaste bespelers van het orgel graag iets terug doen. Dit willen zij doen in de vorm van een muzikaal omlijste avond waarin het orgel een centrale plek zal krijgen in het programma. Samenzang, concertbespeling en vrije improvisaties zullen deze avond sieren. Uiteraard zullen de vaste bespelers van het orgel allen iets ten gehore brengen. Het is een unieke kans om de verschillende organisten qua speelwijze en begeleiding op één avond te beluisteren. Kortom, een garantie op een traktatie aan alle klankkleuren die het orgel rijk is. Het concert begint om 20:00 uur. De kerk gaat open om 19:30 uur. De toegang is gratis. In de pauze wordt u daarnaast getrakteerd op een kop koffie of thee met iets lekkers.


Stones Sessions

Rock4Life keert op zaterdag 8 februari opnieuw terug in de Peuk te Valkenburg. Deze avond staat geheel in het teken van The Greatest Rock'n'Roll band in the World, The Rolling Stones.

De band Stones Sessions was het afgelopen jaar dé grote verrassing in tribute-land. Stichting Rock4Life is er trots op deze band op het podium van De Peuk te kunnen presenteren. Sinds 2017 toert de band Stones Sessions langs zalen, festivals en podia met een dampende tribute aan The Greatest Rock'n'Roll band in the World: The Rolling Stones. Geen saaie stoffige coverband met pruikjes, nee de Stones Sessions duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. In een dampende rock 'n roll show worden Rolling Stones hits als Satisfaction, Paint it Black en Honky Tonk Woman nieuw leven ingeblazen. Alsof je teruggaat naar de roerige jaren zeventig inclusief zweet, blues en rokende gitaarversterkers. Dit alles begeleid door de pittige rocksound van zanger Jeffrey Hendriks. Met passie en overtuiging laat de band het publiek genieten van een Stones Show waar niemand omheen kan. Zelfs de meest verstokte Rolling Stones fans, die enkel zweren bij het origineel, geven na het zien van de show toe dat de Stones Sessions een livesensatie is die het origineel meer dan eer aan doet.

Kaarten voor The Honky Tonk Party zijn online verkrijgbaar via www.rock4life.nl


Grip op de Knip

Dit is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.