Afbeelding
Foto: pr

Pop4Shore! is op zoek naar tenoren en hoge sopranen

Zingen n Dit pop- en rockkoor staat voor hoge kwaliteit.

Ze hebben een professional als dirigent die het koor de afgelopen jaren veel geleerd heeft. Pop4Shore zingt zowel golden-oldies als recente nummers. Niet alleen pop- en rocknummers, maar af en toe ook eens een a capella nummer of een gospel. Lekker divers dus. De optredens zijn geregisseerd en sommige nummers hebben mooie choreografieën of een achtergrondvideo.

Verder is het verenigingsleven heel gezellig. Veel koorleden hebben er vrienden voor het leven bij gekregen.

Kun jij goed zingen? Durf je te shinen op het podium? Heb je een beetje losse heupen? En kun je wel een flinke dosis lol gebruiken?

Meld je dan aan via

info@pop4shore.nl.


Expositie verzameling stropdassen

Uniek n In de centrale hal van het gemeentehuis van Katwijk is de expositie te zien van stropdassen, uitgegeven door Nederlandse gemeenten.

Een bijzondere verzameling van Maarten Riezebosch. Denk hierbij aan traditionele dassen met het gemeentewapen erin geweven of dassen waar prominent het nieuwe moderne gemeentelogo is verwerkt.

Maarten Riezebosch, sinds 2014 verzamelaar van dassen, heeft ongeveer 1050 dassen in zijn bezit. De tentoonstelling omvat een selectie van deze dassen, met in het bijzonder exemplaren van de afgelopen jaren van Katwijk, Leiden en Den Haag en kleine omliggende gemeenten. Deze bijzondere expositie is te zien tot en met 31 januari a.s. in het gemeentehuis van Katwijk.


Groot onderhoud kerkorgel

Immanuelkerk n Onlangs is begonnen met het groot onderhoud van het orgel in de Immanuelkerk. In drie dagen tijd zijn alle 1500 pijpen inclusief klavieren gedemonteerd en overgebracht naar de werkplaats van de fabrikant. Er is een tijdelijk orgel geplaatst. Organist Vincent van Delft heeft inmiddels dit orgel eigen gemaakt. De planning is dat het orgel eind maart, begin april dit jaar weer gereed is. | Foto: pr.