Edwin de Mol (links) overhandigt namens de PR-commissie van het Katwijks Museum de prijs aan de heer Van der Plas. | Foto: pr
Edwin de Mol (links) overhandigt namens de PR-commissie van het Katwijks Museum de prijs aan de heer Van der Plas. | Foto: pr Foto: pr

Prijswinnaars

Twee winnaars mochten onlangs een prijs van het Katwijks Museum in ontvangst nemen. Beiden (een inwoner van Katwijk en een Duitse toeriste uit Hessen) hadden deelgenomen aan de twee winacties van het Katwijks Museum.


De winacties hadden tot doel om de social mediakanalen van het Katwijks Museum nog beter voor het voetlicht te brengen. Zo werden bezoekers en belangstellenden uitgedaagd om een originele en nuttige recensie (beoordeling naar aanleiding van een bezoek aan het museum) op onze Facebookpagina te schrijven. Degene die de meest originele en nuttige beoordeling kon schrijven, maakte kans op een fraaie canvas van fotograaf Dirk van Egmond- Treffend Beeld. De Duitse prijswinnares heeft de prijs opgestuurd gekregen.


Tevens maakte men kans op een canvas naar keuze met het volgen van onze LinkedIn-pagina tijdens de zomerperiode, tijdens de toen lopende tentoonstelling 'Light and Shade' van Dirk van Egmond. Aan de winnaar van de 'LinkedIn-actie' werd onlangs een canvas naar keuze overhandigd.


Volgt u al onze social mediakanalen?

www.facebook.com/katwijksmuseum

www.twitter.com/katwijksmuseum

www.instagram.com/
katwijksmuseum

www.linkedin.com/company/
katwijksmuseum