Afbeelding
Foto: pr

K&O klassiek: Moeders en Zonenconcert

In de Soefitempel is op zaterdag 12 december een Moeder-Zonenconcert door Mariëtte Gort (cello), Joep van Beinum (viool), Anke Bottema (harp) en Duco Burgers (piano).


Zij verzorgen een tintelend concert met onder andere parels van Saint-Saens, Debussy en Ravel. Ook zal een bijzonder werk ‘d' Un matin de Printemps' van Lily Boulanger voor pianotrio worden uitgevoerd. Zij was één van de meest veelbelovende vrouwelijke componisten van haar tijd en is helaas veel te vroeg op 24-jarige leeftijd overleden.


In afwisselende bezetting zult u worden meegenomen op een rijke muzikale ontdekkingstocht door overwegend Frans landschap waarbij de musici, naast het spelen, ook zullen vertellen over de te spelen stukken.

Kortom een verrukkelijke avond vol prachtige klankkleuren.

Er kunnen vanwege de coronabeperkingen 30 personen bij het concert aanwezig mogen zijn. Er worden daarom twee voorstellingen van één uur gegeven: om 19.00 uur en om 21.00 uur. Kaarten à 15 euro voor één concert in de Soefitempel aan de Zuidduinseweg 5 kunt u bestellen via www.kenokatwijk.nl of verkrijgbaar bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 te Katwijk.


Een vriendelijk verzoek om een mondkapje te dragen bij binnenkomst. Er zijn vaste plaatsen in de zaal, uiteraard op anderhalve meter en deze worden u toegewezen door onze vrijwilligers. De zaal gaat een half uur voor aanvang open.