Tijdelijke sluiting zwembad Aquamar

Zwembad Aquamar is naar aanleiding van de nieuwe overheidsmaatregelen in ieder geval gesloten tot en met woensdag 18 november 2020. Hoewel de overheid in eerste instantie had besloten dat zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar door mochten gaan, is dit besluit gisterenmiddag teruggedraaid.


‘Wij zijn teleurgesteld en verslagen dat dit ertoe heeft geleid dat alle activiteiten (evenals de activiteiten van zwemverenigingen die actief zijn in zwembad Aquamar) tot en met woensdag 18 november 2020 komen te vervallen’, zegt de directie op de website. ‘Wij hebben er de afgelopen maanden alles aan gedaan om het bezoek aan ons zwembad zo veilig mogelijk te laten verlopen. Helaas is gebleken dat onze inspanningen niet voldoende zijn om een tweede (tijdelijke) sluiting van het zwembad te voorkomen.’

‘Wij begrijpen dat deze situatie de nodige frustratie en vragen oproept bij onze bezoekers en gebruikers. Tot het moment dat zwembad Aquamar weer open mag, proberen we je regelmatig te informeren over het reilen en zeilen in het zwembad. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. We hopen je na 18 november weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in zwembad Aquamar.’


Sportadvies op Maat


Welzijnskwartier heeft een programma speciaal voor kinderen die nog niet weten wat hun favoriete sport is en graag fit willen worden en blijven. Sportadvies op Maat is gericht aan kinderen die nog niet op een sportvereniging zitten en behoeft hebben aan motorische en fysieke ondersteuning.

Vanuit Sportadvies op Maat gaan kinderen op een leuke manier ontdekken welke sport het beste bij hun past en ook aan de slag met een gezondere leefstijl.


Info: www.welzijnskwartier.nl