Groene-Woningen steunt lokale horeca

De persconferentie van twee weken geleden was voor veel horecaondernemers een moeilijk moment. Dat was voor Stefan van der Laan van het Katwijkse bedrijf Groene-Woningen aanleiding om een actie te starten om horecaondernemers te helpen.


‘We hebben het geluk dat Groene-Woningen nog steeds goed draait en willen ons steentje bijdragen’, aldus Stefan. ‘Daarom maken we voor elke duizend euro die mensen bij ons besteden, 35 euro over aan een horecaondernemer naar keuze. Voor dat geld kan iemand een lekkere maaltijd bestellen of er gaan eten als dat weer mogelijk is. Zo steken we samen de horeca een hart onder de riem.’

Groene-Woningen maakt het geld direct over, dus op het moment dat iemand tekent. Zo komt de steun zo snel als mogelijk en niet pas als het geld van de klant op de rekening staat. Het risico dat daarmee gelopen wordt, nemen ze voor lief. Actie is nu nodig, anders wordt het voor sommige ondernemers echt lastig.

Als andere ondernemers het idee willen overnemen, dan kunnen ze contact opnemen met Groene-Woningen. De middelen van de actie staan ter beschikking, zodat de campagne makkelijk uitvoerbaar wordt.


Kijk op www.groene-woningen.nl/horeca voor meer informatie.