Dit jaar geen kruidnoten van ZOA

ZOA Katwijk gaat dit jaar niet haar traditionele kruidnoten verkopen.


‘Beste trouwe kruidnotenkoper, behalve dat u de heerlijke kruidnoten niet kunt nuttigen en deze ook niet kunt schenken aan anderen, mist ZOA een grote bron van inkomsten. Dat betekent natuurlijk dat er minder geld is voor projecten. In deze corona-tijd hebben velen van ons het niet makkelijk en moet er soms veel ingeleverd worden. Voor een vluchteling geldt echter dat ze soms van niets naar nog minder dan niets gaan’, meldt ZOA Werkgroep Katwijk.


ZOA ondersteunt mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld. ZOA biedt noodhulp en helpt bij het weer opbouwen van een bestaan, zodat ze in vrede een waardig leven kunnen leiden in hun gemeenschappen.

Wereldwijd zijn 79,5 miljoen mensen op de vlucht, op zoek naar een veilige plek. In deze moeilijke periode wil ZOA naast mensen staan. De organisatie helpt ongeacht ras, geslacht, afkomst, geloof of leeftijd.


Een gift is welkom


U kunt geen kruidnoten bestellen, maar een gift voor de vluchtelingenkinderen is des te meer welkom. Dit kan op: NL08 RABO 0331 7305 02, t.n.v. M Hoek/MC v Duijn inzake ZOA, onder vermelding van: kruidnotengift.

‘Volgend jaar hopen wij u weer te kunnen benaderen voor de verkoop van zakken kruidnoten. Wij wensen u alvast een mooie tijd toe naar de Sint en Kerstdagen.


Marian, Truus, Ina, Lydia, Francien en Marianne