In november

Creatieve workshops                bij K&O

In de maand november zijn er bij K&O Katwijk leuke creatieve workshops te doen. Een gezellige bezigheid in klein groepsverband.


Haken voor beginners, vervolg

Haken, hoe leuk is dat!

Wat dacht u van een sjaal of col in 3 kleuren en dikke wol, zodat u snel een mooi resultaat heeft? Tegelijkertijd leert u een haakpatroon lezen, waar u voor nieuwe haakprojecten ook mee aan de slag kunt.

Heeft u de beginnerscursus gevolgd en niet voldoende vertrouwen in uw haakkunsten? Dan bent u van harte welkom. Maar heeft u een eigen haakproject en kunt u er niet verder mee, of begrijpt u het patroon niet, neem het mee en we gaan ermee aan de slag.

Donderdag 5 november. Tijd: 19.30-21.30 uur. Twee lessen voor €30,-


Handlettering voor beginners

Handlettering is het maken van handgeschreven teksten al dan niet gecombineerd met tekeningen. Tijdens deze workshop leer je hoe je moet beginnen met Handlettering en hoe je een leuke kaart of label kunt maken.

Na deze workshop heb je genoeg bagage en ideeën om meer eigen werkstukken te maken. Stap voor stap leer je hoe je je eigen ontwerp moet maken. Je oefent in een handletter oefenschrift zodat je thuis je eigen aantekeningen en oefeningen kunt nakijken.

Je kunt verschillende materialen en merken uitproberen zodat je zelf makkelijker kunt kiezen met welke pennen je het liefst schrijft en tekent.

Bij de ochtend workshop zijn nog plaatsen vrij.

Donderdag 26 november. Tijd: 9.30-11.30 uur. Prijs: €15,-


Kleuren voor volwassenen

Kleuren is een ontspannende bezigheid. In een ontspannen sfeer leer je verschillende kleurtechnieken te gebruiken zoals het mengen van kleuren en de techniek om egale verlopen te krijgen.

Verder leer je hoe de kleuren gekozen kunnen worden en wordt er gewerkt met diverse kleurmaterialen zoals onder andere kleurpotloden, stiften, fineliners, pastelpotloden, pastelkrijt en aquarelpotloden. Iedereen gaat met een mooi werkstuk naar huis.

Donderdag 5 november. Tijd: 19.30 – 21.30 uur. Prijs: €17,-

Donderdag 19 november. Tijd: 9.30-11.30 uur. Prijs: €15,-


Glasmozaïek

In deze workshop Glasmozaïek maakt men een decoratief werkstuk. Men kan kiezen uit diverse voorbeelden: dolfijn, zon, uil, schaal of lantaarn. De stukjes glas zijn al voor geknipt. Men bepaalt zelf de kleur en het motief. De werkstukjes kunnen zowel binnen als buiten.

Dinsdag 24 november. Tijd: 19.00 – 22. 00 uur. Prijs: € 22,-


Info en inschrijven

Kijk voor uitgebreide info en direct inschrijven op de site : www.kenokatwijk.nl Of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16 (geopend maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00 uur. Hier kunt u ook terecht voor info en inschrijven.


In de herfstvakantie gesloten.