Afbeelding
Foto: pr

Stoel yoga K&O

Voor wie is stoelyoga? Voor iedereen! Jong, oud en ertussen in die in beweging wil komen of blijven.


Vooral als je fysieke klachten zoals artrose hebt, een kunst knie of heup, aan het revalideren bent, snel duizelig bent, osteoporose hebt of omdat andere vormen van yoga om een andere reden te uitdagend voor je zijn. Dan is stoelyoga een aanrader! Natuurlijk ben je ook welkom als je nieuwsgierig bent.

Door regelmatig yoga op de stoel te beoefenen merk je dat de lichaamshouding, ademhaling en slaap verbeteren en pijn vermindert.

Wat is het?

Door yoga zittend op of staand achter een stoel te beoefenen, zit of sta je stabiel en je kunt je aandacht volledig richten op het uitvoeren van de oefeningen. De stoel ondersteunt hierbij het lichaam.

Start lessen: dinsdagochtend 22 september. Prijs: 4 lessen voor €34,- Tijd: 10.00-11.15 uur.

Voor uitgebreider informatie en direct inschrijven :

www.kenokatwijk.nl


Workshop Handlettering in de Zomerbieb

Een workshop Handlettering is zomers hot en altijd binnen de kortste keren uitverkocht. In de Zomerbieb is er weer eentje geprogrammeerd voor kinderen van 9 t/m 11 jaar.


Fleur Vooijs van Maf Handlettering geeft op donderdag 30 juli van 10.30 tot 12.00 uur een creatieve zomerworkshop Handlettering in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. En reken maar dat je met iets leuks naar huis gaat. Er kunnen 8 kinderen meedoen, dus meld je snel aan!

Klembordje

Handlettering is het moderne kalligraferen. Het is weer helemaal in om zelf sierlijke letters of quotes te tekenen. Fleur Vooijs gaat in deze workshop Handlettering graag met de kinderen aan de slag. Eerst leren ze de verschillende basistechnieken.

En dan begint het échte werk en maken de deelnemers een superleuk klembordje met zomerse posters en ansichtkaarten.
Kijk ook eens op Fleurs’ Instagram: https://www.instagram.com/maf_handlettering/ en op haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/madeatfleur/ waar leuke voorbeeldjes te zien zijn.


Wacht niet te lang en geef je snel op. Toegang: €5,-. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via de kaartverkoop op www.bibliotheekkatwijk.nl