Kerstsamenzang in Vredeskerk

Kerstzang n Op vrijdag 13 december, aanvang 20.15 uur, wordt in de Vredeskerk aan het Baljuwplein een volkskerstzang gehouden. De toegang is vrij.

Medewerking wordt verleend door zangeres Jacomina van der Plas en de koren Laudamus uit Rijnsburg en Mannenensemble Delft o.l.v. Rob van Efferink en.

Een ieder wordt gevraagd mee te doen om in een goede sfeer de kerstliederen te zingen. De organist/pianist van deze kerstzang is Rob van Efferink, die tevens Jacomina van der Plas begeleidt in haar voordracht van een aantal Christmas Carols. De voordracht van een aantal gedichten verzorgt Joke Zwaan.
Alle aanwezigen ontvangen een programma. Om de stevigheid van de samenzang te vergroten zullen beide koren zeker een steun zijn. Die wordt begeleidt door Hans den Dulk en Peter Verhoeks.
Beide koren zullen twee keer optreden. Aan het einde zullen beide koren nog gezamenlijk optreden met The Holy Night. Aan het einde wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.


Kerstviering COBK

senioren n Op maandag 9 december wordt de kerstmiddag gehouden van de COBK in de grote zaal van het Anker aan de Voorstraat.

Ds. J.Smit zal de kerstmeditatie verzorgen, er is samenzang en koorzang van het Willem van Plaskoortje, declamatie en Marijke Hoek-Ammeraal hoopt een kerstverhaal te vertellen. De middag wordt besloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.
De middag duurt van 14.00 tot 17.45 uur. De zaal gaat om 13.30 uur open.
Nieuwe leden kunnen zich opgeven bij de heer M. van Beelen, Margrietlaan 8, telefoon 4021593.