Onder meer een huis en een auto zijn te winnen in de jubileumloterij van Quick Boys. | Foto: PR
Onder meer een huis en een auto zijn te winnen in de jubileumloterij van Quick Boys. | Foto: PR Foto:

Quick Boys viert honderdjarig jubileum met bijzondere loterij

loterij n Een huis winnen; kan echt. Wie wil kan het meebeleven met de jarige voetbalclub Quick Boys uit Katwijk. Zij bestaan in 2020 maar liefst honderd jaar. Met als unieke gelegenheid voor iedereen een echt huis te scoren.

Voor het jubileum is er een speciale commissie opgericht. Natuurlijk is er geld nodig om er een knalfeest van te maken, en Quick Boys doet dat met een bijzondere loterij. Overigens gaat er ook heel veel naar goede doelen. Slechts een enkele plaats in Nederland ging ze voor. Uniek is deze bijzondere actie. Doel is voor het eind van het jaar 6000 loten te verkopen, maar inmiddels zit men al op 3700.

Winkans

Scoor een huis biedt de mogelijkheid om mee te spelen met een loterij die kans geeft op het winnen van allerlei schitterende prijzen, met als ultieme hoofdprijs een vakantiewoning die belastingvrij in bezit kan komen. Maximaal 9.999 loten worden uitgegeven en dat betekent bij een vijftiental grote en aantrekkelijke prijzen een winkans van minimaal 1:670, een enorm verschil met de bekende loterijen. Door deel te nemen steunt men een aantal goede doelen, t.w. de Stichting Opkikker, de Dirk Kuyt Foundation en de Stichting Kika, met daarnaast de Katwijkse Voetbalvereniging Quick Boys.

De commissie is op 1 augustus gestart met de actie met de verkoop en zal op 31 januari 2020 de trekking plaatsvinden. Meer informatie over dit hele verhaal is te vinden op www.scooreenhuis.nl, en zijn de prachtige prijzen te zien (vakantiewoning bij Zwolle, een fraaie Mitsubishi, een scooter, elektrische fietsen etc) en wat de bestemming van de opbrengsten is; naast het jubileumjaar ook de verbouwing van het clubhuis en de goede doel Kika, Stichting Opkikker en de Dirk Kuyt Foundation. We verkopen de loten zowel online (door het hele land) als fysiek voor 99,99 per stuk.

Koop lot(en) op www.scooreenhuis.nl Prijs per lot € 99,99. De trekking is op 31 januari 2020. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de grote feestavond op 31 januari waarbij om 24.00 uur het jubileumjaar begint met een mooi vuurwerk en de volgende dag RBB op bezoek komt.