'Eenzaamheid in Beeld' is verhuisd

fototentoonstelling n Op maandag 4 november is de tentoonstelling overgedragen door coördinator Peter Minnee van het Welzijnskwartier.

Tot en met 27 november is de fototentoonstelling te zien in het Huis van de Buurt Zwanenburg. Met 'Eenzaamheid in Beeld' geven fotografen uit de gemeente Katwijk een gezicht aan eenzaamheid. Met het perspectief dat eenzaamheid iets van ons allemaal is. Ook als je samen bent, kun je je wel eens eenzaam voelen.
De tentoonstelling verhuist op 28 november naar basisschool de Krulder.


Bingomiddag bij Kat-Rijn

senioren n De eerstvolgende bingomiddag bij Kat-rijn is op dinsdag 19 november. De bingo duurt van 14.00 tot 16.30 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

De kosten zijn voor de leden € 5,00 en voor niet-leden € 6,00. Hierbij inbegrepen zijn koffie of thee met een koekje. Tevens een drankje en een warm hapje, ook zijn er veel leuke prijzen te winnen.

Er worden 8 rondjes bingo gespeeld met 1 kaart. Wie met meer kaarten wil spelen betaalt € 2,00 per kaart extra.


Festival On Stage bijna uitverkocht

Dvs n Het eerste Festival on Stage wordt op zaterdag 16 november gehouden in een nagenoeg uitverkocht clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51. Snelle beslissers kunnen nog hun kaarten veilig stellen via de webshop van DVS. Kaarten in de voorverkoop kosten € 12,50, aan de zaal € 15,00. Aanvang 20.00 uur.