Katwijk zingt voor Overduin

Kapel n Op vrijdag 15 november vindt er vanaf 20:00 uur een uniek benefietconcert plaats in de Oude Kerk aan de Boulevard 109. Verschillende koren uit Katwijk en omgeving slaan de handen ineen om geld op te halen voor de bouw van de nieuwe kapel van Topaz Overduin.

Topaz gaat voor bewoners met de ziekte van Huntington een nieuwe, moderne woonvoorziening bouwen op het terrein van Overduin. Een nieuwe kapel wordt niet vergoed uit het zorgbudget van de overheid. Topaz heeft wel een behoorlijk bedrag weten vrij te maken, maar het bedrag is niet voldoende voor de bouw van een volwaardige kapel. Daarom start Overduin een scala aan activiteiten om geld in te zamelen voor de nieuwe kapel. Het doel is om in totaal 150.000 euro op te halen.

De Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee stelt de Oude Kerk speciaal voor dit benefietconcert beschikbaar, waar muziek en zang de boventoon voeren. Medewerking is er van Mannenkoren David (Lisse) en Eben-Haƫzer (Katwijk) onder leiding van Hugo van der Meij, Mannenzanggroep Sion (Katwijk) onder leiding van Wilco van Delft, Jacomina van der Plas (sopraan), Arjan Wolfswinkel (organist) en Rens de Winter (vleugel). Ds. Binnendijk, de geestelijk verzorger van Overduin, is spreker.
De toegang tot dit concert is gratis, halverwege de avond is er een collecte.