Maandag wordt we druk gequizt in The Pocket. | Foto: PR
Maandag wordt we druk gequizt in The Pocket. | Foto: PR Foto:

Dartstoernooi en quiz in The Pocket

Pocket n Op maandag 4 november is er voor de quizliefhebbers een avondje vertier in The Pocket met leuke, interessante en vooral gevarieerde vragenronden. Voor alle deelnemende teams zijn er kansen om punten te halen, in ieder geval hebben ze gelijke kansen om een drankronde te winnen met de welles/nietes-vragen en de muziekbingo tussendoor.

De quiz begint om 20.00 uur en rond 23.00 uur wordt de uitslag verwacht, keurig op tijd klaar dus. Optimale bezetting teams: 5 spelers, minder mag uiteraard, meer mag ook maar dan geldt een kleine puntenaftrek. Inschrijfkosten 10 euro per team. Inschrijfgeld is prijzengeld, verdeling is afhankelijk van het aantal deelnemende teams.
Met zes nieuwe banen richt The Pocket haar pijlen nu ook op een Single 501 dartstoernooi. Gestart wordt op zondag 3 november met een toernooi. Er is ruimte voor 48 deelnemers. Begonnen wordt met poulewedstrijden, daarna knock-out met winnaar- en verliezersronde. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon en al het inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld. Bij een maximale bezetting is de prijs voor de winnaar 200 euro, de rest wordt verdeeld.
The Pocket gaat open om 14.00 uur, inschrijven kan tot 14.45 uur, een kwartier voor aanvang.