| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Matineeconcert COK Hallelujah

klassiek n Als Beethoven, toch niet de eerste de beste, over jouw compositie zegt dat hij die graag geschreven zou hebben, dan kun je gerust stellen dat je een meesterwerk hebt afgeleverd. Hij had het over het Requiem van Luigi Cherubini. Als jouw compositie wordt uitgeroepen tot het populairste koorwerken van dat moment, dan is dat duidelijk geen eendagsvlieg. Dat geldt voor Hear My Prayer van Felix Mendelssohn.

Deze twee werken staan op het programma van het matinee concert van COK Hallelujah op 30 november in de Vredeskerk te Katwijk. Een concert van ca. vijf kwartier, met toegankelijke muziek voor de wat onervaren luisteraar en een feest der herkenning voor de gevorderde. Op alle social media kanalen van COK Hallelujah zijn diverse fragmenten te horen en interessante feitjes over het concert te lezen.

Maak tevens gebruik van het matinee arrangement bij Sunset Blvrd of Bar 70. Op vertoon van je entreebewijs ontvang je op die dag bij een lunch of diner een gratis drankje.

Zaterdag 30 november in de Vredeskerk te Katwijk om 16.00 uur, kerk open 15.30 uur. Kaarten à 15 euro zijn te bestellen bij een van de leden of online via www.cokhallelujah.nl