Ophaalavond voor bewoners van de Katwijkerweg / Valkenburgseweg

inspraak n Maandag 4 november houdt de gemeente Katwijk een bijeenkomst voor bewoners van de Valkenburgseweg / Katwijkerweg. Het is de wens van de gemeente deze strook grond langs de Oude Rijn in de nabije toekomst opnieuw in te richten. De gemeente wil hier graag perceeleigenaren, bedrijven en omwonenden bij betrekken.

Iedereen is welkom op deze 'ophaalavond'. Medewerkers van adviesbureau Rho en de gemeente Katwijk zijn aanwezig om samen met alle aanwezigen wensen en ideeën te inventariseren. Wethouder Knape: "Tijdens deze bijeenkomst willen we vooral veel informatie ophalen. Vragen die aan de orde zullen komen zijn: moet dit gebied een bedrijventerrein blijven of is wonen ook (deels) mogelijk? Hoe kan de ontwikkeling van dit gebied bijdragen aan uw straat, buurt, de wijk en Katwijk als geheel? Welke kansen biedt de ligging aan het water? Hoe zit het met het autoverkeer? Met antwoorden op deze vragen, kunnen we scenario's voor dit gebied uitwerken."

De avond vindt plaats op maandag 4 november in het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De Burgerzaal is vanaf 19.15 uur open. Aanmelden kan via p.vanderbrugge@katwijk.nl