Een eigentijds afscheid

Uitvaartbeurs n Dian Labrujère van Aurelia Uitvaartbegeleiding en Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding slaan de handen ineen om te informeren over de mogelijkheden om een persoonlijk afscheid vorm te geven.

Op zaterdag 26 oktober van 11.00 tot 16.00 uur is men welkom in strandpaviljoen Zand in (tegenover de Witte Kerk). Met het thema Een Eigentijds Afscheid willen wij u laten zien wat er mogelijk is om een passende en persoonlijke uitvaart te realiseren. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Men kan zich laten inspireren op gebied van rouwvervoer, lijkwades, uitvaartkisten en -manden, rouwdrukwerk, bloemen, grafmonumenten en urnen, afscheidsfotografie en houten herinneringsproducten. Men kan ook ervaren hoe is het is als men de condoleance of de afscheidsdienst bij strandpaviljoen Zand organiseert.

Ook aan de kinderen is gedacht. Er liggen mooie ansichtkaarten om te kleuren en op te sturen. Bezoekers krijgen een klein aandenken aan deze dag.


Praiseavond Bethelband

Gambia n Op zaterdag 26 oktober houden we een bijzondere praiseavond in de Pniëlkerk, die in het teken zal staan voor kinderen in Gambia de opbrengst van de collecte wordt in zijn geheel bijeengebracht voor dit Project.

Een groep jongeren uit deze kerk gaat in de zomer van 2020 naar Gambia om een extra klaslokaal te bouwen in een school. Ook doen ze activiteiten met lokale kinderen daar.
De avond wordt dan ook belangenloos gesponsord door o.a. J.van Gils Geluidstechniek en zal de organisatie voor de koffie en frisdrank zorgen.
Het thema is 'Liefde heeft een Naam'. Inloop vanaf 19.30 uur; aanvang 20.00 uur.