Cursus reanimatie

AED n Stichting Katwijk HartVeilig heeft als doel, en maakt zich sterk om de Gemeente Katwijk HartVeilig te maken en te houden. Dit doen zij door middel van registratie en plaatsing van AED's die beschikbaar zijn voor een eventuele inzet bij een hartstilstand en door u gebruikt kunnen worden en door de in onze gemeente geregistreerde Burgerhulpverleners.

Op 31 oktober en 7 november van 20.00 tot 22.00 uur houdt Stichting Katwijk HartVeilig een herhalingscursus voor reanimatie. Deze twee avonden van 2 uur zijn verplicht volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad om het reanimatiecertificaat geldig te houden. Twee avonden om de kennis op te frissen en waarmee men mogelijk levensreddend op kan treden.
Op de genoemde data kan men terecht in Huize Callao / Welzijnskwartier aan de Callaoweg 1. Voor € 19,00 voor de totale cursus, is het certificaat weer 2 jaar geldig. Bij voldoende belangstelling volgen er meerdere avonden. Om de kwaliteit van de lessen te waarborgen houden wij het op maximaal 6 cursisten per cursus. De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur.

Opgeven kan via www.Katwijkhartveilig.nl/herhalingscursus of tel. 06-13051635. Ook voor meer informatie en het aanmelden van een AED of als burgerhulpverlener kan men terecht op info@katwijkhartveilig.nl