Zangavond op Hervormingsdag

reformatie n De Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee houdt op woensdag 30 oktober een zangavond ter gelegenheid van de herdenking van de Kerkhervorming.

De avond wordt net als de zomeravondzang gehouden in de Oude Kerk aan de Boulevard. De aanvang is om 20.00 uur, maar vanaf 19.50 uur is er samenzang. De leiding is in handen van ds. J. Geene en de heer E.J. Bergman. Het thema van deze avond is 'Gods woord houdt stand in eeuwigheid'. De organist is Rein van Duijn. De samenzang wordt afgewisseld met koorzang van Mannenzanggroep Sion o.l.v. Leo Meijvogel.


Crea-ochtend

Vrouwenochtend n Op woensdag morgen 30 oktober is er weer een creatieve ochtend in de Pniëlkerk.

Deze morgen overdenkt Miep van der Woude het thema 'Maar het Licht overwint'. Als de dagen korter worden en het soms donker is, blijft Het Licht. Hierna gaan we een mooi najaarsstuk maken. Hiervoor een tangetje en binddraad meenemen als je dat hebt.
De kosten zijn € 10,00. Opgeven kan tot en met zaterdag 26 oktober bij Janny Schaap tel. 4023743 of Liesbeth Maagdelijn tel. 4027375 of via janny_schaap@hotmail.com. De ochtend begint om 9.30 uur. Vanaf 9.00 uur staan de koffie en thee klaar. Er is geen oppas.