PMC Katwijk-Rijnsburg heeft een nieuwe locatie binnen MC de Coepel | Foto: PR
PMC Katwijk-Rijnsburg heeft een nieuwe locatie binnen MC de Coepel | Foto: PR Foto:

PMC Katwijk-Rijnsburg nu ook binnen de Coepel

coepel n Na maanden van intensieve voorbereiding is het dan eindelijk zover. De opening van onze nieuwe locatie binnen Medisch Centrum de Coepel aan de Randweg 59.

De praktijkruimte is als een modern paramedisch centrum ingericht waar patiënten terecht kunnen voor algemene en gespecialiseerde fysiotherapie.

Het team van professionele fysiotherapeuten in de Coepel staat voor klaar om ieder te voorzien van de beste zorg: De fysiotherapeuten helpen graag bij fysieke problemen die men ervaart in het dagelijks functioneren. De manueel therapeuten zijn bij uitstek geschikt voor het behandelen van bekken-, rug-, nek en schouderklachten. De craniofaciale therapeut helpt graag bij problemen in het hoofd- halsgebied zoals; hoofdpijn, aangezichtspijn, kaakklachten en duizeligheid. De geriatrie fysiotherapeut helpt graag bij problemen die ontstaan op het gebied van ouderdom.

Binnen het centrum wordt intensief samengewerkt met de huidtherapeut die graag helpt bij oedeem (vocht) en problemen met littekens. Ook wordt samengewerkt met de andere disciplines in De Coepel zoals onder andere de huisartsen, tandartsen en apotheek.

PMC is naast de Coepel ook gevestigd in gezondheidscentrum Zeehos in Katwijk en Nieuw Rapenburg in Rijnsburg. Naast de (gespecialiseerde) fysiotherapeuten van de Coepel werken in het team van PMC ook sportfysiotherapeuten en kinderfysiotherapeuten. Op iedere locatie is een prachtige oefenzaal beschikbaar en tevens wordt - indien geïndiceerd - gebruik gemaakt van shockwave, echografie en dry-needling.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur op tel. 4074384. Daarnaast kunt u ons bereiken op www.pmckatwijk.nl Hier ook meer informatie over onze praktijk.


Feest op de Christelijke Opleidingsschool

jubileumfeest n Vrijdag 11 oktober werd de verjaardag en het 46-jarig onderwijsjubileum van Blondi van der Woude gevierd. Tijdens de opening op het schoolplein werd het startschot gegeven voor de actie voor het Prinses Beatrixspierfonds. Dat stond centraal op dit feest.

Rivka Smit, ambassadeur van het Prinses Beatrixspierfonds, gaf de week ervoor aan alle groepen een presentatie gegeven over hoe het is om een spierziekte te hebben. En wat het fonds met het geld doet, waar de COS actie voor gaat voeren. Rivka heeft zelf de spierziekte SMA en werd tijdens de presentaties vergezeld door haar hulphond Frank. Alle kinderen waren bijzonder geïnteresseerd in Rivka's verhaal en er werden heel veel vragen aan Rivka gesteld.

Alle 18 groepen gingen op pad naar het Katwijks Museum, Rederij Van Hulst, met de boswachter de duinen in, Schuitemaker Vis in 't Heen, het Natuurcentrum, de Reedery van DVS en het gemeentehuis waar ze in gesprek gingen met wethouder Adger van Helden en een rondleiding kregen van Jaco van der Bent. De school wil daarmee Katwijk op de kaart zetten en dat is, dankzij de bedrijven, goed gelukt.

Na het eten was er een grote verrassing: toen de kinderen allemaal in de aula zaten kwam de echte Bobbie van Ernst, en de rest het feest meevieren. De middag werd voor de kinderen afgesloten met een sportieve activiteit door Come4Sports.

Tussen 17.00 en 19.00 uur stond in de aula een heerlijk buffet en andere lekkernijen klaar voor de ouders, leerlingen en buurtjes. Alle kinderen hadden een schilderijtje gemaakt op een echt doek dat deze avond ook verkocht werd. Het totale bedrag dat we aan het eind van de avond bekend konden maken was € 6480,08. Met het bedrag hoopt de school deze week € 6.600,- over te maken naar het Prinses Beatrixspierfonds. Een mooi feest om heel dankbaar voor te zijn. Het was een (feest)dag om nooit te vergeten. Dank aan de meer dan 1000 mensen die 's avonds op het feest kwamen.

Afbeelding