Mantelzorgtraining

balans n Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning houdt een training speciaal voor mantelzorgers. Gedurende deze training kan men samen met andere mantelzorgers leren zo vitaal mogelijk te blijven, ontdekken wat u energie geeft en wat energie vraagt en leren hoe u de balans kunt bewaken. Ook is er aandacht voor uw netwerk, goed voor uzelf zorgen en natuurlijk uw specifieke mantelzorgsituatie.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur. De eerste 4 bijeenkomsten vinden wekelijks plaats, de laatste bijeenkomst is een terugkombijeenkomst die wat later plaatsvind.

De data voor de training zijn: dinsdag 22 oktober, dinsdag 29 oktober, dinsdag 5 november, dinsdag 12 november en dinsdag 10 december van 13.30 tot 15.30 uur. Locatie is de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 te Rijnsburg. Voor de continuïteit tijdens de training is het belangrijk dat u alle data aanwezig kunt zijn. Tijdens de training zijn we met maximaal 8 mantelzorgers.

De trainers zijn Piet van der Meij, sociaal werker van Welzijnskwartier en Laura Bakker, sociaal werker van Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning. De training is bedoeld voor mantelzorgers uit de gemeente Katwijk en wordt u kosteloos aangeboden.

Opgeven voor de training of informatie vragen kan bij Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning, mantelzorg@welzijnskwartier.nl of via tel. 4033323.