Wijkavond met Jack Nugter

Andreas n Op donderdag 17 oktober zal Jack Nugter de Bijbel openen met Johannes 17. Het thema luidt 'Het Hogepriesterlijk gebed'.

Met een vijftal avonden wil Jack ons dit hoofdstuk uitleggen. De eerste avond zal hij beginnen met een introductie over dit hoofdstuk.
Johannes 17 wordt wel het Hogepriesterlijk gebed genoemd, omdat de Here Jezus bidt voor de Zijnen die achterblijven in de wereld.
De Andreas-wijkavond zal gehouden worden in het Kerkhaventje naast de Oude Kerk aan de Boulevard en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Vergeet niet uw Bijbel mee te nemen.


Ouderenmiddag Andreaswijk

senioren n Op donderdag 17 oktober houdt de Hervormde wijkgemeente Andreas weer een ouderenmiddag. Mw A. Smit wil deze middag leiden met als thema 'Bid voor de vrede van Jeruzalem' met beeld en uitleg. Deze seniorenmiddag in het Kerkhaventje, naast de Oude Kerk aan de Boulevard begint om 14.30 uur. Wie slecht ter been is, maar toch wil komen kan contact opnemen met Cor en Lenie Varkevisser tel. 4073378.


Jeugddienst

Ontmoetingskerk n Op zondagavond 20 oktober is er in de Ontmoetingskerk een speciale Jeugd-dienst vol met zang en voorstelling. De spreker is Matthijn Buwalda. Hij is naast het spreken actief als een liedschrijver en zanger. Matthijn verzorgt door heel Nederland concerten en voorstellingen. Op 20 oktober verzorgt hij bij ons zijn voorstelling met overdenking en liederen. De muzikale medewerking wordt verzorgd door de band About Three. De dienst begint om 18:30 uur.