Postzegelbeurs

wiek n Op zaterdag 19 oktober houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg een beurs in wijkgebouw 'De Wiek', Fresiastraat 19.

Deze maand is er een gelegenheidsenvelop verschenen ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum met een zegel van het wapen van Katwijk en een velletje zegels met dit wapen. Beide kan men op de beurs aanschaffen.
Zoals gebruikelijk is er volop gelegenheid zegels te ruilen, ook zijn er enkele handelaren aanwezig, waaronder één met ansichtkaarten. Tevens kan men de 'stuiverboeken' van de vereniging bekijken. Heeft u nog een oude verzameling in de kast liggen en wilt u weten of dat iets waard is? Kom langs en laat een deskundig lid van onze vereniging ernaar kijken. De zaal is geopend van 's ochtends tien tot halfdrie.


Studieochtend met Henriët Poot

israël n Op woensdag 23 oktober is er in Katwijk een studieochtend met Henriët Poot, spreekster namens stichting Christenen voor Israël. De bijeenkomst wordt georganiseerd de werkgroep Kerk en Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Israël in Gods Heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in de Vredeskerk, Baljuwplein 1. De aanvang om 10.00 uur en de toegang is gratis. Er is oppas aanwezig voor de allerkleinsten. Er is verkoop van producten uit Israël.