Leven door de Geest

Thema-avond n Voor de gezamenlijke thema-avond van de Bethel- en Rehobothwijk op donderdag 17 oktober is dr. Gerrit Vreugdenhil als gastspreker uitgenodigd. Hij spreekt over het thema ´Leven door de Geest´.

Aan de hand van de Bijbel en door middel van praktische voorbeelden zal hij de bezoekers toerusten hoe je als gelovigen kunt leven door de Heilige Geest.
Aan de orde komen o.a. de volgende vragen: hoe laat je je (concreet) leiden door de Geest van God? Is het niet een vaag en zweverig iets? Hoort de Here Jezus niet centraal te staan in het christelijk geloof? Claimen mensen soms dat de Geest iets tegen ze zegt, terwijl het eigenlijk hun eigen stem of verlangen is? Iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp is welkom op 17 oktober in de Pniëlkerk aan de Hoorneslaan. De avond begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.


Filmmiddag

Hoofdbibliotheek n Leuk toch om in de herfstvakantie met andere kinderen naar een film te kijken! Dat kan op woensdagmiddag 23 oktober om 14.00 uur als er in de bibliotheek een superleuke film klaarstaat voor kinderen vanaf 6 jaar. De film begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De toegang is gratis.

Er staat een grappige en mooi gemaakte animatiefilm op het programma over de oude tovenaar Panoramix die tijdens het snijden van maretak uit de boom valt en zijn voet breekt. Daarom besluit hij dat het tijd wordt om zijn kennis over het maken van de toverdrank over te dragen aan een opvolger. Samen met een overbekend stripduo gaat hij op reis door Gallië om een betrouwbare jonge druïde te vinden. Intussen zitten zijn rivaal Sulfurix en de Romeinen niet stil, maar kunnen ze nu wel iets beginnen tegen hen of zijn ze hem weer te slim af?