Workshop terug in de tijd in Katwijks Museum

Museum n Op zaterdag 12 oktober houdt de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50

Beleef met Angela Star in de sfeervolle botenhal van het Katwijks Museum een muzikaal avontuur.

Met ruim twintig jaar ervaring in haar rugzak kent Angela inmiddels ook minstens tien keer zoveel liedjes. Ze wordt daarom ook wel eens de 'live jukebox' genoemd. Kies een nummer uit haar playlist of vraag een nummer aan. Misschien heb je geluk. Angela zal niet alleen de liedjes van vroeger en nu over het vissersleven zingen, maar de kinderen ook nog een liedje leren.

Daarna volgt de creatieve activiteit en knutsel je een eigen muziekinstrument. Na afloop van de workshop neem je dit mee naar huis. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteiten zijn op 2 november met een workshop boetseren en op 23 november met een workshop knutselen.