Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

café n Op maandag 14 oktober vindt in De Wilbert weer het maandelijkse Mantelzorg café Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) plaats. Aanvang 19.30 uur in 't Hof van Wilbert.

Namens het expertiseteam Katwijkse Ziekte van Marente zijn aanwezig Antoinette Beets, Specialist Ouderengeneeskunde, en Ruth Hoogerdijk, casemanager. Zij kunnen u o.a. informeren over de begeleiding van patiënten met de Katwijkse Zieke in de thuissituatie en adviseren over zorgmogelijkheden en medische behandeling.

Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers, naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte en zorgverleners en dient tevens om elkaar te ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte.

Belangrijk om te weten is dat deze keer ook Wethouder Corien van Starkenburg, portefeuille Zorg & Ondersteuning, aanwezig is. Zij wil graag persoonlijk van mantelzorgers horen waar u tegen aan loopt op het gebied van zorg en ondersteuning aan iemand met de Katwijkse Ziekte (HCHWA-D).

De toegang van het Mantelzorgcafe vrij. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Katwijkse Ziekte neem dan contact met het expertiseteam via katwijkseziekte@marente.nl of 06-43263061.


Gemeenteavond

Benjamin n Op donderdag 17 oktober houdt wijk Benjamin een gemeenteavond.

De spreker is ds. W.F. 't Hart uit Tholen met als thema 'Ver van Huis', naar aanleiding van Lukas 5. Een actueel onderwerp voor jongeren en ouderen. Een ieder is welkom in de Fonteinkerk aan de Willem de Zwijgerlaan, inloop met koffie/thee 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur; sluiting rond de klok van 22.00 uur. Er is een collecte voor de onkosten.


Zie de mens

expositie n "Zie de mens" is de intrigerende titel van een expositie van de kunstenaars Fleur van den Berg, Ineke Ouwehand en Theolieke Smit in het souterrain van het DUNAatelier aan de Boulevard.

Van 11 t/m 27 oktober op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur is hun tentoonstelling te bezoeken.

De invloed die mensen ondergaan van hun omgeving en van de samenleving speelt in het werk van deze drie kunstenaars een belangrijke rol, net als de relatie van de mens met de natuur. Ze tonen beelden, installaties, wandwerken en glastekeningen.
De tentoonstelling is gelijktijdig te bezichtigen met het werk van de veelzijdig kunstenaar Henk Evertzen, op de begane grond van het DUNAatelier