Kerkenveiling Joannes de Doper

veiling n Vrijdagavond 11 oktober om 20.00 uur is de 116e kerkenveiling van parochiekern H. Joannes de Doper te Katwijk. Iedereen is welkom in de grote zaal van 'de kleine JOANNES' aan de Kerkstraat 68. Dit jaar zal de opbrengst o.a. worden gebruikt voor de restauratie van twee glas–in-loodramen in het kerkgebouw.

Op www.joannesdedoper.nl staat de digitale versie van de kerkenveilingcatalogus met alle kavelnummers. Er liggen ook exemplaren van de catalogus achterin de kerk om mee te nemen. De 116e veiling start natuurlijk weer met het woord van welkom door veilingcommissievoorzitter Nico van Maren. Sjaak Verkade zal als afslager alle kavels in de verkoop brengen.

Men kan een financieel steentje aan de parochiekern H. Joannes de Doper bijdragen door te bieden en te kopen, maar binnenkomen verplicht tot niets. Voor alle gasten is er ook gratis koffie / thee. Wie wil meebieden kan een biedbordje bij binnenkomst bij de organisatie opvragen. Men krijgt er ook nog twee consumptiebonnen bij. Ook voor kinderen zijn er hele leuke kavels te koop.