Reünie Volksdansgroep

Reünie n Dit is een oproep aan alle jeugdleden van Volksdansgroep Katwijk, die niet via social media konden worden bereikt, voor de reünie op vrijdag 1 november.

De oproep is voor jeugdleden die tussen 1992 en 2008 hebben gedanst. Het wordt een avond met gezellig bijpraten, herinneringen ophalen, foto's kijken etc. en allemaal onder het genot van een drankje en een hapje.

Wie nog niet in de gelegenheid is geweest om te reageren, kan dit altijd door een berichtje achter te laten op www.volksdansgroepkatwijk.nl. Hier staat een aantal leuke groepsfoto's om te bekijken.

De reünie vindt plaats in de Kleine Joannes, Kerkstraat 68, vanaf 19.00 uur. Meer informatie bij Tinie van der Neut, tel. 4026075.


Koffieochtend

Sion n Op woensdag 16 oktober om 9.30 uur is de eerste koffieochtend van dit winterseizoen in het Anker aan de Voorstraat 74.

Joke van der Meij zal spreken over het thema: 'Do you say yes to this dress?' Aan de hand van deze bekende leus uit het populaire tv-programma, willen zij haar publiek meenemen naar de oude Joodse gebruiken rondom het huwelijk om op die manier meer zicht te krijgen op het hemelse huwelijksfeest. Aanvang 9.30 uur.


Themadienst in de Dorpskerk

vriendschap n Ds. Hugo Habekotté uit Maasdijk zal op zondagavond 13 oktober voorgaan in de Themadienst in de Dorpskerk te Katwijk a/d Rijn.

De dienst, die begint om 18.30 uur, staat in het teken van vriendschap. Als thema voor deze dienst heeft ds. Habekotté gekozen 'Je hebt iemand nodig'.
Het tekst gedeelte is uit Lucas 14, 1 en 12-14. In het gedeelte daagt Jezus ons uit op zoek te gaan naar de kern van echte vriendschap.


Bingo

wiek n Wijkvereniging Molenwijk-Katwijk/Rijn houdt op vrijdag 11 oktober bingo met mooie prijzen. Ook is er weer een loterij en een superronde. Aanvang 20.15 uur. Zaal open om 19.00 uur. Wijkgebouw De Wiek', Fresiastraat 19. Onder de 18 jaar heeft geen toegang. De kinderbingo is op zaterdag 12 oktober . Aanvang 14.00 uur.