Zeezangdienst in de Oude Kerk

Sion n Op zaterdag 12 oktober is er, de inmiddels traditionele ZeeZangDienst, georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion.

Kom zaterdag 12 oktober naar de Oude Kerk aan de Boulevard. Daar zingt, met als thema 'Kniel voor God' de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk onder leiding van Wilco van Delft. Aan het orgel zit Dirk van Duijvenbode.

De verbindende teksten worden gesproken door ds. E.J.de Groot. Verder verlenen, naast de Mannenzanggroep Sion, de Bovenstemgroep Katwijk onder leiding van Maarten Kuyt, met aan het orgel Huig van der Meij, hun medewerking. Natuurlijk is er ook volop samenzang.

De avond begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. Uiteraard is de toegang vrij. Aan de uitgang wordt een collecte gehouden die geheel bestemd is voor het werk van Stichting Vrienden van de Hoop, verslaafden- en daklozenzorg. Op deze avond zijn ook de CD's van Mannenzanggroep Sion te koop.


Koffieochtend Hanna

leger n Op woensdag 9 oktober hoopt vrouwencontactgroep Hanna een koffieochtend te organiseren. Uitgenodigd is Miep van der Woude. Zij zal vertellen over het Leger des Heils: Toen, Heden en in de Toekomst.

Vanaf 9.15 uur staat de koffie en thee klaar met wat lekkers. We starten om 9.30 uur en sluiten om 11.30 uur. De ochtend wordt gehouden in een van de zalen van de Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 9. De toegang is vrij, wel is er een collecte voor het Leger des Heils. Voor de kleintjes is er oppas aanwezig, graag van te voren doorgeven per mail naar andreavanbeelen@hotmail.com. Gezien het onderwerp zijn ook mannen welkom.


Medische verrassingen in de Bijbel

Lezing n Op uitnodiging van de hervormde wijkgemeente Sion zal de bekende arts Alie Hoek-van Kooten op donderdag 3 oktober een power-point presentatie geven over 'Medische verrassingen in de Bijbel'.

In de Bijbel komen veel zieken en ziekten voor. Wat moeten wij ons daar vandaag bij voorstellen? Waren dat andere ziekten dan wij kennen? Er waren ook twee opvallende tweelinggeboorten in de Bijbel, in beide gevallen was er iets bijzonders aan de hand. En zo zijn er meer medische verrassingen. Alie Hoek kan daar als arts boeiend over vertellen.

De avond wordt gehouden in de grote zaal van kerkelijk centrum Het Anker aan de Voorstraat onder leiding van ds. F. Wijnhorst. Aanvang 20.00 uur, ontvangst met koffie of thee vanaf 19.30 uur.