Afbeelding
Foto:

Nieuw taxibedrijf voor de regio Katwijk

taxivervoer n Er is nu een mogelijkheid om met een nieuw gestart bedrijf voor een vaste prijs van en naar de bekende vliegvelden te rijden.

Taxi Katwijk aan Zee heeft een modern wagenpark met vier gemotiveerde mensen die graag van dienst zijn. Het is een samenwerking tussen Taxi Wassenaar, Taxi Voorschoten welke ook nieuw is gestart en het eerder genoemde Taxi Katwijk aan Zee.
Door deze samenwerking kunnen ze een betrouwbaarder dienst leveren met bekende gezichten die een vertrouwd gevoel geven. Makkelijk voor het ophalen van Schiphol, men kent de chauffeur. Ook kunnen ze garanderen dat een taxi, die vooruit besteld, is altijd op de aangegeven tijd klaar staat.

Het bestellen kan eenvoudig via tel. 3411742 of direct bij de eigenaar Imed bereikbaar op 06-42083444. Liever nog via E-mail info@twbv.nl Men krijgt dan na het boeken een bevestiging terug zodat u zeker bent dat alles juist staat.

De vaste tarieven voor een ritje naar Schiphol zijn 50 euro van Katwijk naar Schiphol en 60 euro voor de retour. Met de bus (8 personen) is dat 10 euro duurder. Bel of mail gerust voor meer informatie.


Week van de Opvoeding

cjg n Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Als ouder, medeopvoeder en professional sta je er niet alleen voor. De Week van de Opvoeding (maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober) staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Het thema is 'Hand in hand'.

De week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Katwijk wordt daarom op woensdag 9 oktober van 13.00 tot 17.00 uur een middag gehouden om elkaar te ontmoeten.

Er wordt een open inloop verzorgd met kleinschalige activiteiten en informatievoorziening voor ouders, verzorgers, medeopvoeders (zoals opa's en oma's) én kinderen.

Het Welzijnskwartier verzorgt o.a. een interactieve quiz voor jonge mantelzorgers. Sandra van het PuberOuderCafe is aanwezig om in gesprek met je te gaan over hoe je als ouder/verzorger niet alleen hoeft te staan op het moment dat je het even niet weet met jouw puber in huis.
Evelien, de voorleesvrijwilliger tijdens het consultatiebureau 0-4 jaar, is aanwezig met de Boekenleeskast van de bibliotheek Katwijk.
Marlies en Marie-Lieve van het Gebarencafé komen ook naar ons toe van 13.00-14.30 uur. Zij zullen laten zien, maar ook vertellen, hoe je spelletjes kunt doen met gebaren.
Het Jeugd en Gezinsteam geeft je deze middag informatie over de Coole Kikkertraining en de LEFF-training. Ook kun je bij hen terecht voor andere vragen.

Iedereen is welkom op woensdag 9 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur in 't Kwadrant aan de Schimmelpenninckstraat 10. Aanmelden is niet nodig; deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.cjgkatwijk.nl – agenda.


Desiree is klaar voor het EK in Italië

twirling n Afgelopen zaterdag heeft het junioren showtwirlcorps van majorettevereniging Desiree NNO haar laatste wedstrijd gehad voor het EK.

Dinsdag 8 oktober vertrekken de meiden, samen met hun coaches, ouders en supporters naar Italië om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Europese kampioenschappen majorette in Lignano Sabbiadoro. Zij zullen alles geven met hun circusshow en Cheyenne mag ook met haar solo met thema Aladdin strijden tegen verschillende Europese landen.

Voor een flink aantal deelnemers wordt dit de eerste keer op een EK dus extra spannend

Afbeelding