Kattukse Brainweek

HCHWA-D n Nu alle zomerse feestelijkheden zo een beetje voorbij zijn, brengen we jou het evenement om je seizoen mee af te sluiten: De Ierse Avond & Whiskeyproeverij. Vrijdagavond 20 september brengen de Kattukse Brainweek, the 'Ol Foxes en de Roskam een FolkFeestje inclusief de lekkerste Bushmills en ambachtelijke hapjes voor maar 30 euro. Geen zin in whiskey, wel in een feestje? Voor 10 euro kom jij met je favoriete Ierse nummers meezingen.

Natuurlijk komt de gehele opbrengst van deze avond ten goede aan onderzoek naar HCHWA-D, net als de rest van de opbrengst van de Kattukse Brainweek. Zo knippen op woensdag 18 september 7 Katwijkse TopKapsters tussen 13.00 en 17.00 uur voor maar 15 euro jouw haar weer perfect in model. Zij doen dat geheel belangeloos! Je kunt gewoon binnen lopen, in de mooiste (knip)locatie van Katwijk: de serre van SandCBar. Eventueel terwijl je kinderen meedoen aan de SandCKidsBingo, van 14.00 en 16.00 uur. Natuurlijk met de gezelligste presentator & de leukste prijzen en dat voor maar 5 euro. 's Avonds gaan we door met de SandCLadiesBingo, die meteen was uitverkocht.

Verder kun je op donderdagavond 19 september terecht bij Marente (de Serre, Wilbert) voor niets minder dan een PubQuiz en op zaterdag 21 september voor een Spinning Marathon bij Olympia of de lezing 'Hoe houd ik mijn hersenen gezond' door de Hersenstichting in de Bibiotheek Katwijk.

Geen tijd voor één van de evenementen, wel doneren? Dat kan via de website of op zaterdag 21 september bij de derby, want daar zal worden gecollecteerd.
Meer weten of tickets kopen? Kijk op de facebookpagina 'De Kattukse Brainweek' of op www.kattuksebrainweek.nl


Vrijwilligers gezocht

wilbert n In de zomer is op vrijdagochtend een spelochtend gestart in de Serre van zorgwoonlocatie De Wilbert. Op deze ochtend staan verschillende spellen klaar; van sjoelen tot dammen, allerlei aangepaste spellen voor de bewoners en meer. De Wilbert zoekt vrijwilligers om te helpen.

Deze spelochtend is in de zomer een groot succes gebleken. De bewoners komen in grote getale naar de Serre om gezellig met elkaar een spel te doen en anderen te ontmoeten die het ook leuk vinden om bepaalde spellen te doen. Dat wil De Wilbert graag verder doorzetten, maar heeft hiervoor wel meer vrijwilligers nodig. Je vindt het leuk om een spel te doen en bewoners hierbij te begeleiden en je kunt om 9.30 tot 11.45 uur aanwezig zijn? Neem dan contact op met De Wilbert, 071-7020150 Katwijk; Annie Lachi, annie.lachi@marente.nl