Voorverkoop derby's voor Katwijk supporters

voetbal n Voor de wedstrijd Katwijk- Quick Boys op 21 september om 12.30 uur kunnen uitsluitend nog donderdag tussen 19.30 en 21.30 uur kaarten worden aangeschaft in de kantine van VV Katwijk. Op de wedstrijddag zijn de kassa's gesloten en kunnen er geen kaarten meer worden gekocht.

Voor de KNVB Bekerwedstrijd Quick Boys-Katwijk op dinsdag de 24e kunnen Katwijksupporters uitsluitend vanavond nog (dinsdagavond) tussen 19.30 en 21.30 uur combikaarten aanschaffen. Supporters van Katwijk moeten namelijk verplicht met een buscombi naar Nieuw Zuid afreizen.


Doe mee met World Cleanup Day

jutten n Op zaterdag 21 september doen ook Jutters Katwijk en Straatjutters Katwijk natuurlijk mee met deze wereldwijde schoonmaakactie.

Iedereen kan inschrijven via de kaart op www.worldcleanupday.nl/cleanup-acties of stuur een mail naar jutterskatwijk@gmail.com
De strandjutters actie duurt van 9.00 tot 10.30 uur, het startpunt is strandpaviljoen Surf en Beach (strandafrit 7). De schoonmaakactie van Straatjutters Katwijk duurt van 15.30 tot 17.00 uur, het startpunt is Voorstraat 37a.


Zangavond in de Zwanenburg

senioren n De eerste zangavond van het nieuwe seizoen van de AOBK vindt plaats op donderdag, aanvang 19.30 uur.

De zangavonden zijn elke derde donderdag van de maand, het koor dat dit seizoen de spits afbijt is Mare Canto van Ymca Katwijk, bij oudere Katwijkers beter bekend als het CJV. Veel ouderen bewaren nog altijd goede herinneringen aan deze 140 jaar oude Christelijke vereniging in Katwijk, maar het koor is nog jong en springlevend en een genot om naar te luisteren en mee te zingen. De toegang is gratis, de koffie en thee staan klaar de deuren gaan open om 19:00 uur. Meer info op www.aobk.nl


Gezonde weekmenu's

Cursus n Iedereen is anders. Dus wat een passend en gezond eetpatroon is voor de een, hoeft dat niet te zijn voor een ander. Tijdens deze 4-daagse cursus Gezond eten, leer je zelf een voedingspatroon op te stellen dat past bij jouw behoeften en levensstijl.

Start cursus op woensdag 25 september. Tijd : 20.00-22.00 uur. Vier lessen voor € 70,00. Kijk voor verder info en direct inschrijven op www.kenokatwijk.nl of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16.