Gratis inloopspreekuur e-books

bibliotheek n Iedereen die lid is van een bibliotheek in Nederland kan genieten van de mooiste e-books en luisterboeken. De online Bibliotheek heeft meer dan 25.000 e-books en zo'n 2.600 luisterboeken.

Voor vragen over hoe het lenen/lezen van e-books bij de bibliotheek nu precies in z'n werk gaat, organiseert Bibliotheek Katwijk dit najaar drie keer een gratis inloopspreekuur in verschillende bibliotheekvestigingen. Op zaterdag 21 september kun je tussen 10.30 en 12.30 uur aanschuiven in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam.
Twee medewerkers zitten klaar en helpen mensen bij het aanmaken van een webaccount of met het overzetten van een e-book op een tablet of e-reader. Het is van belang dat iedereen die langskomt op het spreekuur zijn/haar e-mailadres met wachtwoord paraat heeft. Bibliotheekmedewerkers Monique Kromhout en Vera van Duijn: "Wij helpen iedereen die geïnteresseerd is in het lezen van e-books met een e-reader of een tablet graag op weg. We doen ons best om een wereld van e-books voor de mensen open te laten gaan."