Afbeelding
Foto:

Seniorentraining bij Veilig Verkeer

vvn n 'Ach, ik rijd alleen maar in het dorp'. Deze opmerking hoorden de medewerkers van VVN-Katwijk afgelopen jaar vaak. Maar, we zien juist dat de deelname aan het verkeer door senioren alleen maar toeneemt, mede dankzij de e-bike. Kennis van de regeltjes blijft dus belangrijk, evenals een goed reactievermogen, goed zicht en een goed gehoor.

Eens in het jaar organiseert VVN-Katwijk samen met Welzijnskwartier een mogelijkheid om dat allemaal eens te testen, zónder de kans het rijbewijs kwijt te raken. Wilt u ook positief kunnen antwoorden op de vraag of u nog verantwoord deel kunt nemen aan het verkeer, test dan uzelf op donderdag 10 oktober bij VVN-Katwijk in de zalen van de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg.

Tijdens de bijeenkomst worden reactievermogen, oren en ogen getest, krijgt men een mini-opfriscursus van de verkeersregels én rijdt men in de eigen auto samen met een rij-instructeur een klein halfuur door Katwijk. Men krijgt adviezen en kan zelf de vragen kwijt die men altijd al had willen stellen.

Aanmelden kan via www.katwijk.vvn.nl, maar ook bij Welzijnskwartier, tel. 4033323 of 's avonds bij Paul van Houwelingen, tel. 06-25571935.