Pubquiz De Wilbert

quiz n In het kader van de Katwijkse Brainweek - waarin geld wordt opgehaald voor onderzoek naar de Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) - houdt het expertiseteam Katwijkse Ziekte van Marente op donderdag 19 september een PubQuiz.

De PubQuiz vindt plaats in de Serre van De Wilbert en start om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open.
Op dit moment hebben zich zeven teams aangemeld, maar er kunnen er nog meer bij.

Aanmelden per team (maximaal 5 deelnemers) kan door inschrijfgeld van € 15,00 voor 11 september over te maken op rekeningnummer NL15 RABO 0317 6521 84 t.n.v. De Wildo onder vermelding van teamnaam en aantal deelnemers.


Nati Rom spreekt bij Succat Yeshua

lezing n Op zondagavond 15 september zal Nati Rom een spreekbeurt houden bij Succat Yeshua.

Nati Rom is advocaat en doordat hij met zijn gezin in Samaria woont (samen met Judea het meest betwistte gebied ter wereld) is hij volledig op de hoogte van wat er momenteel speelt in Israël. Een land onder constante bedreigingen vanuit Gaza, Syrië, Iran. Door de media wereldwijd worden ze altijd in een verkeerd daglicht geplaatst en kunnen zij niets goed doen.

Hoor van hem het ware verhaal en de actualiteit van vandaag. Aanvang 19.00 uur op Baljuwplein 10a. Vooraf staan er koffie en thee klaar.


Gezinsdienst

Ontmoetingskerk n Zondag 15 september om 10.00 uur is er weer een gezinsdienst in de Ontmoetingskerk.

Jong en oud zijn hartelijk welkom in deze dienst waarin ds. de Groot zal voorgaan. Kinderen van de kinderkerk zullen uit de bijbel 1Samuël 1: 9-28voorlezen. Het thema van de dienst is 'Als je bidt, zal Hij je geven'.


Welkom in de Nieuwe Kerk

Overdreven? n Zondag 15 september zal er om 10.00 uur in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat een 'Welkom in de Nieuwe Kerk' dienst worden gehouden.

Ds. F. Wijnhorst zal stilstaan bij het thema: Overdreven onrust en blijdschap? Hij zal aan de hand van de gelijkenis van de verloren penning stil staan bij vragen als: op wie lijkt die zoekende vrouw? Van wie is die verloren penning het beeld? Is de blijdschap in de hemel niet wat buitensporig?

Na afloop van de dienst is iedereen welkom in Het Anker voor ontmoeting onder genot van koffie/thee. Er is kinderoppas en kindernevendienst in Het Anker.