Kerkelijke jeugdwerkers komen weer bijeen voor een Smaakmakers-sessie. | Foto: PR
Kerkelijke jeugdwerkers komen weer bijeen voor een Smaakmakers-sessie. | Foto: PR

Kijkje in de keuken van het jeugdwerk

smaakmakers n Op maandagavond 9 september houdt Welzijnskwartier Smaak-makers in de kerk. Negen verschillende projecten uit verschillen-de kerken van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg geven een kijkje in de keuken van hun jeugdwerk. Zij presenteren tijdens het keuzemenu hun verfrissende nieuwe initiatieven, gebruiken hun jarenlange ervaring voor een training en vertellen de ins en outs van hun goed lopende activiteiten.

Het programma zal bestaan uit een keuzemenu met negen verschillende initiatieven. Een greep uit het programma: de technische hobbyclub, leefwereld van studenten, kerkverlaters, kliederkerk, PR van het jeugdwerk, en het puberbrein.

Benieuwd wat je van hun ideeën op kan steken voor het jeugdwerk in jouw kerk? Kom dan naar Smaakmakers in de kerk! Het evenement zal op maandag 9 september plaatsvinden in buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1.

Nieuwsgierig naar welke projecten er op de menukaart staan of hoe je je aan kan melden? Mail voor meer informatie naar Sanne Alblas sanneal-blas@welzijnskwartier.nl, en houd Facebook 'Welzijnskwartier Ondersteuning Kerkelijk Jeugdwerk' in de gaten.