Afbeelding
Foto: Piet van Kampen

Een avond met Henk Binnendijk

hemel n Vrijdagavond 6 september beleggen Boekhandel Het Baken Katwijk en Uitgeverij KokBoekencentrum een avond waarop Henk Binnendijk zal spreken over de hemel. Daarbij zullen allerlei vragen over de hemel aan de orde komen en zal Henk ons meenemen in wat de Bijbel hierover zegt. Tijdens deze avond presenteren Henk Binnendijk en KokBoekencentrum Uitgevers het nieuwe boek van Henk: Hoe ziet de hemel eruit. Ook zal er volop gelegenheid zijn om vragen te stellen aan Henk Binnendijk.

Tijdens een interview met Henk Binnendijk voor GrootNieuwsRadio vroeg Jorieke Eijlers hem spontaan: Hoe ziet de hemel eruit? Henk antwoordde net zo spontaan: 'Dat weet ik niet', waarna hij zweeg. Maar Jorieke hield de microfoon bij zijn mond en wachtte op meer. Henk moest wel verder gaan. Uiteindelijk ging hij praten en sprak onafgebroken een half uur over de hemel. Dat maakte iets in hem wakker. Later kwamen er nog een paar dingen bij waardoor Henk dacht: Ik denk dat het de bedoeling is van de Here God dat ik over de hemel ga schrijven.' En zo geschiedde…

De avond Over de hemel vindt plaats naar aanleiding van het verschijnen van het nieuwe boek van Henk Binnendijk, Hoe ziet de hemel eruit?
Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Tripodia, Hoornesplein 155. De toegang is gratis. Graag aanmelden via promotie@kokboekencentrum.nl of via de Facebookpagina van Boekhandel Het Baken Katwijk. Onder de aanmelders wordt een boekenpakket van Henk Binnendijk verloot.