Barracuda opent Najaarsfeesten

Boemerang n De feestweek in Katwijk a/d Rijn staat weer voor de deur. De Boemerang draagt ook dit jaar hun steentje bij met een divers muzikaal programma. Op zaterdag 24 augustus zal Barracuda de week geheel in stijl aftrappen. Met hun knallende rockshow hebben ze menig bezoeker weten te verbazen. Alle avonden zijn gratis toegankelijk, minimum leeftijd 18 jaar. Deuren gaan de rest van de week open om 20.30 uur.

Maandag staat in het teken van een nieuwe traditie! Een ontspannen quizavond met de heren van MusiQuest. Inschrijven op de avond zelf bij de organisatie, maar vooraf aanmelden wordt gewaardeerd (info@deboemerang.org). Deelname 10 euro per team (advies max. 6 personen). Geen telefoons of ander hulpmiddelen toegestaan! De muzikale omlijsting komt deze keer van Friendly Fire.

De dinsdag is gereserveerd voor de Mooie Meneren. Een trio ras muzikanten met liefde voor rock-classics! Rockcover trio Mooie Meneren bestaat uit Serge Naberman, Dave Bordeaux en Frits Dennert en speelt de beste covers van vroeger en nu. "Beter dan het origineel!" is een veelgehoorde kreet tijdens hun concerten. Dat is heel fijn voor een dinsdag. De rest van de week zijn the Expired Faces (unplugged), the Reverend en Café de Melkboer te verwachten. De Boemerang is gevestigd aan de Huetingstraat 36.