Kledingmarkt in de Schelp

markt n Op zaterdag 24 augustus wordt er in buurtcentrum de Schelp in de Suurmondstraat een georganiseerd. Tussen 11.00 en 13.00 uur wordt in en rondom het buurtcentrum een kledingmarkt gehouden, waar men gratis kleding kan komen uitzoeken. Naast de markt is er natuurlijk een gezellig terras waar koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar is.

Veel mensen hebben kleding ingeleverd voor de markt, zowel dames-, heren- als kinderkleding. De kleding is schoon en heel, dus nog prima te dragen. Waarom weggooien in de kledingbak als je er een ander nog blij mee kunt maken en het is nog duurzaam ook. Naast kleding wordt er ook speelgoed, tassen en schoenen aangeboden. Dus op zoek naar een 'nieuwe' wintergarderobe kom dan even kijken op de buurtmarkt bij de Schelp, Suurmondstraat 1.


Rijnstreekkoor weer begonnen

Repetities n Het Rijnstreekkoor bereidt zich voor op haar herfstconcert. Dit wordt gehouden op 11 oktober. Voor dit concert is dan Petra Berger als soliste aangetrokken. Misschien een extra reden om lid te worden van het koor of misschien het eens te proberen als projectlid. Kennismaken met het koor kan elke maandagavond als het koor repeteert in de Immanuelkerk in Rijnsburg om 20.00 uur.