Reünie bij Binders voor Katwijkbinders

binders n De Reünie voor senioren is een gezamenlijk evenement van de Oranjevereniging en de Wijkraad, die samen met Binders een mooie middag aanbieden. Het evenement wordt gehouden op het plein van de Kleine Joannes, Kerkstraat 68, de thuisbasis van Binders.

Het plein wordt omgetoverd tot een leuk en gezellig terras. Als de weersomstandigheden wat minder zijn,dan staat de koffie klaar in de thuishaven van Binders.
Er is een optreden van Leo Kleijn zanger/entertainer en countryzanger Nick Zijp, die samen de middag tot een succes zullen maken.

Men wordt ontvangen door Binders met een kopje koffie/thee met wat lekkers. Uiteraard krijgt men ook een drankje aangeboden. De consumptiebonnen worden bij aankomst verstrekt. Aanvang 14:00 uur.


Strandexcursie voor alle leeftijden

natuur n De Strandgroep van IVN Leidse Regio houdt deze zomer gratis excursies voor alle leeftijden op het strand bij de Uitwatering. Zo ook op zaterdag 17 augustus om 10.30 uur.

Er zijn schepnetjes beschikbaar om in de strandmeertjes te zoeken. Verzamelen op parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg, op de hoek bij de KNRM-loods.

Meer informatie via ivnstrand@outlook.com of bij Sonja Meijer op tel. 06-37005024. Meer weten over het strand? Kom naar een van de strandexcursies. Op www.ivn.nl/afdeling/leidse-regio staan nog meer excursies en cursussen.