Alfons Borm komt met zijn Super Summer Circus naar TriPodia. | Foto: PR
Alfons Borm komt met zijn Super Summer Circus naar TriPodia. | Foto: PR Foto:

Super Summer Circus geeft twee shows in TriPodia

Circus n Het Super Summer Circus komt op maandag 22 en woensdag 23 juli naar Tripodia. Deze zomer bestaat het programma uit een scala van acts die zorgen voor een paar uur op en top vermaak voor het hele gezin. Het motto is dat niemand zich ook maar één minuut mag vervelen.

Hoewel nog jong heeft Winfried S als meester in de magie opgetreden in vele landen met zijn verbluffende magic show. Hij maakt het onmogelijke mogelijk. De ene illusie na de andere. Niet voor niets noemt Hans Klok hem als één van zijn meest succesvolle collega's.

Tempojongleur Nigel Voets was ruim 20 keer op de televisie te zien en jongleert er lustig op los. Voetballen en kegels worden in rap tempo en met veel tricks in de lucht gegooid alsof het niets is. Dit is één van de absolute hoogtepunten in de show.

Rosetti is een muzikale clown die zoveel instrumenten bespeelt dat je ze nog nauwelijks kunt tellen. Tussen alle muziek door uiteraard een groot reportoire aan humor en leuke grappen. Deze echte prof was in meer dan 8 landen te zien en nu eindelijk weer in een Nederlands circus.

Nasib Armaan wordt ook wel het wonder uit Afghanistan genoemd. Wat hij met ballonnen doet grenst aan Het ongelooflijke. Borm Alfons is een buikspreker met zijn kolderieke poppen. Naast deze hilarische act presenteert hij de show en zingt ook nog eens een paar heerlijke circus songs.

De spectaculaire glass balance van de Martinos is levensgevaarlijk en zeer zwaar. Tot 3 meter hoog worden ze opgestapeld op glazen platen. Gaan ze hun record halen? Billy Broadway is Een komiek van hoog niveau. Lachen, lachen en nog eens lachen om zijn heerlijke comedy.

Een enorme piste en groot decor zijn de basis voor dit prachtige spektakel maar ook de geluidstechnici en lichtmensen zijn druk in de weer om het geheel tot een waar feest te maken.

De voorstellingen zijn op beide dagen om 19.30 uur. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar vanaf een uur voor aanvang of op www.topcircus.nl Bij online reserveren zonder reserveringskosten krijgt men 5 euro korting per kaart. Aan de zaal krijgt men 5 euro korting tegen Inlevering van kortingsbonnen die op veel plaatsen liggen.