Edith en Pieter zijn trots op hun vernieuwde Wapen. | Foto: Piet van Kampen
Edith en Pieter zijn trots op hun vernieuwde Wapen. | Foto: Piet van Kampen Foto:

Totale metamorfose in Het Wapen van Kattuk

vernieuwd n De steigers zijn weg, het populaire restaurant is sinds vorige week weer open. De gasten zullen het nauwelijks herkennen, het totaal vernieuwde interieur en het welgekozen meubilair. Zij die er al geweest zijn keken hun ogen uit en waren zeer enthousiast. Het ondernemersechtpaar Pieter en Edith van Klaveren stralen en zijn terecht trots op de totale verandering.

Door Piet van Kampen

'Het was eigenlijk tijd om de keuken aan te pakken want in de loop der jaren zijn het inventaris en de apparatuur verouderd', vertelt Pieter die samen met zijn echtgenote Edith sinds 2012 eigenaars van het bedrijf zijn.

'Uiteindelijk werd het een totale verbouwing en alles is gestript. De keuken is efficiënter ingedeeld, de bar is verplaatst van de vloer tot aan het plafond is alles onder handen genomen. Wij hebben met een professioneel bureau gewerkt en het resultaat is er dan ook naar' vertelt hij met een glimlach. Opvallend is een gedeelte dat verhoogd is en met een fraai houten hekje is afgeschermd en toch één geheel in het totaalbeeld vormt. De kleuren zijn welgekozen en de wandafwerking met spiegels en decoratie, de sfeervolle verlichting, het meubilair, alles is in harmonie. Wat natuurlijk wel is gebleven is de bekende menukaart met de gerechten van hoge kwaliteit en in het seizoen met specialiteiten wordt aangevuld.


Duurzaam

Van Klaveren is bewust met de tijd en in de toekomstige ontwikkelingen meegegaan. 'Wij koken vanaf nu geheel gasloos en zijn daarmee voorlopers op de veranderingen die er de komende jaren aan gaan komen. Ook de gevel kreeg een flinke opknapbeurt en de ramen zijn gelijktijdig van dubbel glas voorzien', licht de ondernemer toe die zelf de keukenprins is en zijn echtgenote Edith de charmante gastvrouw is.

Wat ook heel behaaglijk voor de gasten zal zijn is dat er een nieuw luchtbehandelingsysteem is aangebracht zodat het heerlijk vertoeven is terwijl er wordt gedineerd. Want 'uit eten' bij Het Wapen van Kattuk is dineren en vooral genieten. Genieten van de nieuwe, sfeervolle ambiance.

www.wapenvankattuk.nl