Zomerverkoop in bibliotheken

afgeschreven n Vlak voor de zomervakantie verkoopt Bibliotheek Katwijk de afgeschreven materialen. Vanaf vrijdag 5 juli t/m zaterdag 20 juli kan iedereen weer lekker grasduinen tussen de materialen die niet langer tot de collectie van de bibliotheek behoren.

De verkoop wordt tijdens de openingsuren gehouden in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam én in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan. Wie voor een zacht prijsje iets wil aanschaffen dat nooit meer ingeleverd hoeft te worden bij de bieb, moet zeker even komen snuffelen. Handig voor de vakantie! De prijzen zijn: € 0,50 per afgeschreven boek of 3 voor € 1,00.


Zomeravondzang in Oude Kerk

zangavond n In de Oude Kerk aan de Boulevard is er tot september wekelijks op woensdagavond zomeravondzang. Aanvang 20.00 uur (vanaf 19.45 uur voorzang). Woensdag 10 juli met medewerking van Katwijks Chr. Mannenkoor Jubilate.

De toegang is gratis, wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden voor de onkosten van de zangavonden en voor het evangelisatiewerk op de campings in Katwijk.

Parkeren kan in de directe omgeving van de Oude Kerk. Let op om niet te parkeren in straten voor vergunningshouders. Tip: maak gebruik van de ondergrondse parkeergarage aan de boulevard, in en uitgang Andreaskerk is voorzien van een lift.