Nieuwe sponsor voor Grasshoppers

sponsorcontract n Per 1 juli is het relatief jonge sportkledingbedrijf Sportiff Company voor vier jaar de nieuwe hoofdsponsor van de Katwijkse basketbalvereniging Grasshoppers. Hiermee volgt het Solar-systemen Bollenstreek op.

Naast hoofdsponsor wordt Sportiff Company, wat een bedrijf is met sportkleding voor verschillende sporten, ook de nieuwe kledingleverancier. De merken die worden gevoerd zijn onder meer de Geco-line voor voetbal, de Starshooter-line voor basketbal, de Catch-line voor honkbal en de Fabb-line voor hockey en fitness.

Patrick Vierhout, CEO bij Sportiff Company licht toe: "Wij zijn een bedrijf met eigen productiefaciliteiten in Europa en het Verre Oosten. Onze mensen hebben veel ervaring in de sportkleding en met de sport zelf. Het bedrijf is ontstaan uit de behoefte om een meer exclusieve sportkledinglijn van kwaliteit in een gunstige prijsklasse aan te kunnen bieden. Een geheel kant en klaar product, inclusief bedrukking van sponsoren, clublogo e.d. De kleding is verkrijgbaar in veel verschillende kleursamenstellingen en erg functioneel."

Op deze manier kwam de sponsorcommissie van Grasshoppers eerst in contact met het bedrijf op zoek naar een nieuwe kledingleverancier. Patrick Vierhout vervolgt: "We hebben gekozen voor Grasshoppers omdat we de vereniging kennen. Bovendien heeft mijn partner Stella van Houten in het verleden er zelf ook vanaf haar 16e tot in Dames 1 gespeeld. Het is een fanatieke en vooruitstrevende vereniging met echte clubspirit. Daarin herkennen we ons zelf en de spirit van Sportiff Company."

In de laatste Algemene Ledenvergadering is de nieuw te voeren naam Sportiff Company-Grasshoppers goedgekeurd, zodat dit de nieuw te voeren naam is in alle basketbalcompetities met alle teams ook in een nieuwe kledinglijn gestoken.