Afbeelding
Foto:

Podiumplaatsen in Japan voor Osaka

vechtsport n Voor het derde jaar op rij deden de topvechters van de Osaka dojo mee aan de King of kyokushin cup in Japan. In dit open toernooi wordt er op full-contact knock-out/knockdown regels gestreden.

Alleen de meest gevorderde leden van de club doen daar mee aan de pro-klasse. Deze keer was het wederom de beurt aan Cem Senol en Floris Hoek. Na harde partijen werd Cem Senol na een zeer discutabele finale beslissing tweede in de zwaargewicht-klasse.
Floris Hoek bereikte de eerste plaats in het middengewicht. Naast de gebruikelijke bekers leverde dit ook een elektrische fiets op.

De Osaka-vechters staan daar bekend om hun diverse stijl. Dit omdat bij Osaka niet alleen karate maar ook kickboksen en Mma wordt getraind, in Japan is dit zeer ongewoon. Hierdoor zijn ze niet alleen in staat om op niveau aan meerdere stijlen deel te nemen maar ook de verschillende technieken en tactieken te mixen.

Al met al een top ervaring voor voor beide Osaka-leden. Nu is het aan hun om de nieuwste ervaringen te delen en onderrichten aan de rest van de club om zo de leercurve van alle leerlingen hoog te houden.