V.v. Katwijkgala

gala n Op 7 september houden V.v. Katwijk en Stichting Topvoetbal V.v. Katwijk in samenwerking met de Van der Plas Foundation een spetterend gala. Het gala vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk, tevens lid van de businessclub van V.v. Katwijk. Tijdens deze avond verzorgen o.a. OG3NE, Soulbeach en Dirk Kouwenberg live-entertainment. Tickets en tafels om dit exclusieve gala bij te wonen, zijn nu verkrijgbaar.

Het gala van V.v. Katwijk vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Een elegant, luxueus hotel. Een pareltje van de Nederlandse kust. Tijdens het gala kunnen alle gasten genieten van een uitgebreid diner, verzorgt door de chef-koks van Grand Hotel Huis ter Duin. Terwijl alle gasten genieten van alle gangen, treden verschillende artiesten op en is te bieden op verschillende items of arrangementen. De dresscode van het gala is Black tie.

V.v. Katwijk presenteert op 7 september een avondvullend programma met muziek, cabaret, veiling en natuurlijk eten op topniveau. Naast optredens door OG3NE en Soulbeach is er ook live-entertainment verzorgd door Dirk Kouwenberg. OG3NE: de zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. Winnaars van The Voice of Holland 2014 en de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. OG3NE is te herkennen aan hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De Soulbeach-show is een wervelende hitsensatie die je van begin tot eind een avond vol beleving geeft. Dirk Kouwenberg behoort tot de top van het tonpraatwereldje. Een flinke dosis enthousiasme, scherp bedachte humor, razendsnelle woordgrappen en inspelen op het publiek. Dat is typisch Dirk Kouwenberg.

V.v. Katwijk en Stichting Topvoetbal V.v. Katwijk organiseren het gala in samenwerking met de Van der Plas Foundation. De Van der Plas Foundation is opgericht door Floral Trade Group en is direct betrokken als sponsor bij V.v. Katwijk. Deze stichting ondersteunt mensen in nood en maatschappelijke projecten. Door een ticket of tafel voor het gala aan te schaffen, steunt men direct de Van der Plas Foundation. Ook worden tijdens het gala verschillende items geveild. Aan het einde van de avond wordt bekend gemaakt hoeveel geld er in totaal is opgehaald voor het goede doel.

Via de website zijn nu tickets en tafels (10 zitplaatsen) te koop. Het is ook mogelijk om na het gala te blijven overnachten in Grand Hotel Huis ter Duin tegen een gereduceerd tarief. Alle informatie met betrekking tot deze aanbieding staat op http://gala.V.v.katwijk.nl/